Sanna Öhrling

Vimplar

Publicerad 2012-06-27 16:37:13 i Inredning,

 
I torsdags var jag hem till Sanna och Levis för lite pyssel. Vi skulle nämligen göra vimplar till Levis rum, vi hade tidigare varit på stan och fixat fina tyger så i torsdags var det dags att skapa. Det tog betydligt längre än vad jag trodde men det uppfattade jag inte förrän vi var färdiga och kollade på klockan, vi satt i sex timmar?!?! Vi klippte först ut två kartongmallar och sen klippte vi ut tyget och vek efter mallen. Istället för att sy använde vi lim men vi fäste vimplarna på snöret med både lim och små stygn. De vart väldigt fina måste jag säga, över förväntan. Jag måste dock varna alla som känner Sanna, riktig spoileralert. Prata inte om serier eller filmer med henne som ni inte sett än, det råkar alltid slinka ut något lite väl avslöjande.
 
 
 
 
 
 
 
Levis var med och skrattade som vanligt, vilken härlig unge det här är alltså. Han har börjat gå och han älskar det. Han tassa efter oss hela tiden och skrattade så han kikna när man tog emot honom och lyfte honom över huvudet. Han skratta till och med innan för att han visste vad som skulle hända. Så jäkla underbar <3. Dagen efter vaknade jag med underbar träningsvärk i ben, armar och rygg. Det måste bara den absolut bästa träningen när man bara skrattar så man gråter samtidigt.
 
 
 
 

Pyssel

Publicerad 2012-06-04 15:51:44 i Inredning,

Idag är jag som sagt ledig, helt underbart! Jag har varit på en rätt så lång promenad men har tagit det lugnt så inte knäna tar mer stryk. Jag tog en sväng förbi Tullhuset och köpte en till tavla med en gul/grön fjäril (har en grön sen tidigare) och två mindre skålar i lite äldre stil. Sen svängde jag in på kammaren och köpte en ny salladsskål. När jag kom hem promenerade jag med Timon i parken, lagade mat, tvättade, möblerade om, städade, målade om skänken lite och nu sitter jag och myser med Timon i famnen <3

Helg för er och jobb för mig!

Publicerad 2012-06-03 19:48:11 i Mode,

Nu har jag avklarat min jobbhelg och nu dröjer det hela 12 veckor till nästa gång det är dags, underbart!

I torsdags fick jag äntligen träffa Sanna och Levis, det var så länge sen. Som vanligt när vi träffas så behöver vi inte göra något, tiden försvinner ändå av vårt jidder. Vi tänkta baka något med insåg snabbt att vi inte orka så Sanna värmde på lite kladdkaka istället. Efter fikat tog vi en promenad och jiddrade vidare, helt underbart! Längtar tills hon är tillbaka på jobbet <3

Igår var vi bjudna på middag hemma hos Buddah och Sandra. Vi fick grymt god mat och hade sjukt trevligt. Nästa gång är det vår tur att bjuda på middag. Efter lite hintar igår så förstår vi nu att vi ligger efter i bjudningar. Jag ska nog klura ut något gott till herrskapet.

Imorgon är jag ledig och jag ska bara njuta och göra det som faller mig in. Jag är sugen på att ta mig en promenad till Tullhuset i hopp om att hitta något fint.

Jag har tyvärr gjort något med mina fina knän på intervall träningen i torsdags. Jag skulle tro att det är överansträngning och att jag springer med för trötta skor, dags att köpa nya? Jag vaknar t.o.m av att det värker när jag vänder mig i sömnen?! Kanske ska ha det som ett projekt imorgon.

Lite bilder på Levis från promenaden i torsdags.



Om

Min profilbild

Sanna Oh

Bor i Västerås med min fästman Johan, vår dotter Emilia och vår hund Timon.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela