Sanna Öhrling

Inredningstips!

Publicerad 2012-01-31 18:59:32 i Inredning,

Nu verkar datorn vilja vara med mig igen, tack för det! Det är ju inte läge att datorn ska dö när man ska boka tid till frissan. Det har inte hänt så mycket spännande idag, jobbade 7-16 sen hem, mysa med Timon, rädda vår dator, laga mat och nu zapp-time. Men först lite inredningstips!



Den här skänken köpte jag på auktion med min vän Sanna. Jag hittar ingen bild på hur den såg ut när jag köpte den men den var inte fin, obehandlat furu. Jag måla istället om den vit och skivan högst upp blev guldfärgad. även insidan blev målad vit och hyllorna i guld. Sen blev det såklart en tofs på nyckeln som jag skrev om i förra inlägget. Jag köpte skänken för 200kr och färgen hade vi hemma sen tidigare. Det kan ju faktiskt vara lite roligare än att köpa något som många andra har. De flesta av våra tavlor är också rätt så unika. De flesta bilder/motiv har jag tagit själv eller så är tavlorna köpta på annorlunda ställen. Det är mycket roligare då det ofta finns en liten historia bakom, det blir mer personligt och det behöver absolut inte kosta mycket.  

Tullhuset och tekniskt strul!

Publicerad 2012-01-30 19:04:57 i Allmänt,

Jag kom faktiskt i väg till Tullhuset idag, både en tavla och en liten tofs fick följa med mig hem. Jag ska försöka lägga upp några bilder på mina köp men vår dator strular, just nu bloggar jag från mobilen istället. Jag har också hunnit en sväng till IKEA och Ica maxi. Från IKEA fick jag med mig en matta, fina glas som egentligen är en liten vas men jag har lite andra planer och sen en nya toasits, då vår gamla har varit trasig. Nu ska jag bara slappa och plocka iordning här hemma med alla nya fina saker.

Om jag lyckas med bilderna så bör ni kunna se nya tavlan och tofsen som hänger på nyckeln till vår skänk. Den andra bilden ska vara på nya matta som Timon kastar sig på innan jag ens hunnit rullar ut den. Inte dem finaste bilderna kanske men har som sagt bara tillgång till mobilen!

Ledig måndag!

Publicerad 2012-01-30 10:46:26 i Allmänt,

Åh va skönt det är att vara ledig, varför är vi inte det oftare? Idag har jag absolut inget planerat och det gör mig ingenting. Jag har spenderat 1,5 timme på gymmet på morgonen. Det blev 25 min powerwalking, 30 min styrka och 35 min på crossrampen. Johan åkte imorse till Stockholm med jobbet och är tillbaka på onsdag så nu är det jag och Timon som gäller. Vi får se vad min lediga dag ska erbjuda, jag skrev i tidigare att jag skulle till Tullhuset men det blev aldrig av, det är idag det händer! Först är det en dusch som gäller annars kan det bli en otrevlig dag för alla. Shit, måste gå till min frisör snart - Hello utväxt!



Söndagsmys

Publicerad 2012-01-29 20:53:54 i Allmänt,

Nu är äntligen jobbar helgen över så nu är det söndagsmys som gäller. Denna söndag bjöd på pizza, TV-zappande och mycket gott skratt. Vi räknade ut dagens kaloriintag och insåg båda väldigt snabbt att vi måste dra ner lite om beach 2012 någonsin ska hända. Jag kommer inte nämna några siffror men jag kan säga att det vara stora röda siffror i shapeup-appen, not good. Nu är det visserligen söndag och vi äter ju inte så onyttigt i veckorna som på helgerna, som tur är. Johan blev chockad över sina siffror så just nu skuttar han runt i lägenheten i hopp om att förbränna lite sista- minuten -kalorier,- Last chance workout! som Bob och Jillian brukar säga. Jag däremot sitter och jäser lite i soffan och bloggar, tar det lite piano och förnekar det jag nyligen sett. Men imorgon måndag är jag ledig och det betyder att jag kommer spendera min morgon på gymmet.


Så här kommer jag se ut i sommar, hej då vassen!

Jobbar helg och Ego Girl

Publicerad 2012-01-28 13:02:51 i Allmänt,

Denna helg jobbar jag både lördag och söndag. Inte mina favorit pass direkt men jag får som sagt lediga dagar mitt i veckan istället så det är både för- och nackdelar. Jag har läst Carolina Gynnings bok Ego girl och jag måste säga att jag hatar att läsa böcker men gud va spännande och roligt att läsa om hennes liv innan Big Brother 2004. Nu har jag fått en helt annan bild av Gynning. Jag har alltid gillat henne och följt hennes blogg men jag hade ingen aning om vilket liv hon har haft innan hon vart känd. Jag läste ut den på två dagar och det händer aldrig. Jag äger knappt några böcker, väldigt få som jag faktist läst ialla fall. Bingo Rimérs bok "En flickfotograf bekännelser" är en till bok som jag sträckläste. Inga avancerade böcker här inte.










Bilder tagna från Google

Dagens köp

Publicerad 2012-01-26 19:45:00 i Allmänt,

Sanna, Levis och jag åkte först till Nisses i hopp om att hitta några roliga mattor. När vi kom upp var det soprent?? Tydligen ska de flytta till lokalerna bredvid och vi lyckades pricka in en bra dag.



Vi åkte till IKEA och Erikslunds shopping center istället. Där hittade jag en perfekt ask för nycklar och dyligt till vår byrå i hallen.



Mitt andra köp blev en skylt med krokar till köket (lite uppenbart kanske)



Efter shoppingen blev det fika på IKEA, underbart!

God morgon gott folk!

Publicerad 2012-01-26 09:56:01 i Allmänt,

Idag är jag ledig ledig ledig, underbart! Jag har precis kommit hem från gymmet, kört förbränning i 60 minuter (klappar mig själv på axeln). Jag fick städryck igår kväll så allt är städat, tvättat och diskat så idag finns inga måsten. Jag funderar på att kanske ta mig till Tullhuset och kika lite vad som finns där?! Jag har faktiskt inte varit där än, shame on me. Jag har velat åkt dit många gånger men det har aldrig varit på vägen så idag är kanske dagen då det sker!! Men först duschen och sen träffa Sanna och Levis<3

Min dag!

Publicerad 2012-01-25 19:00:11 i Allmänt,

Hade sovmorgon idag men vaknade pigg och glad kl 07 och försökte somna om utan att lyckas. När jag gick upp så kände jag mig super laddad för att träna. kokade två ägg och packade kläder, upp på cykeln och trampade till gymmet. Halvvägs dit inser jag att jag har glömt träningsskorna!! Det var bara att vända och cykla hem igen. När jag väl kom upp på gymmet så hittar jag inte låset?! har det alltid i jackan men det var spårlöst borta, som tur var så sprang jag på Vicky och fick boa in mina saker i hennes skåp, Tack! Vi gjorde sällskap på gåbandet, skit va tiden går fort när man har sådant härligt sällskap! Sen körde jag några snabba mag- och benövningar. Jag skulle ju börja 09.45 och hinna till ICA innan så jag kunde inte träna så länge som jag hade velat men imorgon är jag LEDIG, då jäklar ska det tränas!

Imorgon ska jag också träffa min bästa vän och min gudson för shopping på IKEA. Åh det ska bli så roligt, det var ju ett tag sen vi sågs <3. Jag älskar att vara ledig mitt i veckan, även fast det samtidigt betyder att jag jobbar helg men det är ju sen och inte nu!


Finaste plutten <3

Längtar till vår och sommar..

Publicerad 2012-01-24 20:31:39 i Allmänt,

Åh va skönt det ska bli med vår och sommar, Nu börjar vårkläder komma till butikerna, det börjar bli ljusare och planeringen inför sommaren har tagit fart. Känns skönt att det inte har blivit riktig vinter förrän nu de senaste veckorna. Det gör ju att vintern inte känns så lång, mörk och tråkig. Vad ska man hitta på till sommaren då? Man måste ju ha något roligt att se fram emot. Vi har hittills alltid åkt någonstans på våren över en helg, för lite shopping och mys, Göteborg eller Stockholm kanske?! På sommaren brukar vi åka bort minst en vecka någonstans. Förra året åkte jag till Göteborg maj, New York maj/juni och sen åkte jag till Kreta juli för att fira min mamma som fyllde 50 år. Vad ska man hitta på detta år? 




Vill tillbaka till sol och värme!!

Knas med bloggen?

Publicerad 2012-01-23 18:55:07 i Allmänt,

Det verkar som att jag har något knas med min blogg. Jag har skrivit flera inlägg som inte syns, det står att de är publicerade men det verkar inte vilja synas. Är det så dåliga inlägg att de inte ens kan synas? nog om det. Jag har jobbat 7-16 idag och det har varit en lugn måndag, tack för det. Direkt efter jobbet hann jag med ett träningspass, förbränning och amar. Imorgon har jag äntligen sovmorgon, så jäkla skönt.

Tänkte försöka lägga upp en bild som jag har försökt lägga upp i ett tidigare inlägg.

Det är lite inspiration, gult behöver inte alltid vara fult..



Nicole Richie är så fin i denna senapsgula Keepsake-klänning.

(bild tagen från Google bilder)

Söndag, Söndag, Söndag

Publicerad 2012-01-22 10:45:29 i Allmänt,

Helgen kan väl inte redan vara inne på sista dagen? Vi har precis käkat frukost och myser nu framför TV:n. Jag har redan satt igång tvättmaskinen som är laddad med sängkläderna och diskmaskinen är också i full gång. Johan tycker inte riktigt om mina städsöndagar men va ska han göra, det är bara gilla läget att han är tillsammans med en städtokig brud, haha! Det är lite Monica och Chandler över det hela. Idag ska jag till gymmet, inga ursäkter nu. Tagga, tagga, tagga, tagga!

Timon gjorde oss sällskap vid frukostbordet





Förresten, det ryktas om att Heidi och Seal ska skilja sig?!






Notis till mig själv: Glöm inte att sätta ner slangen från tvättmaskinen i avloppet nästa gång...

Lördags mys

Publicerad 2012-01-21 17:39:40 i Allmänt,

åh vilken mysig lördag! Vi har bara slappat, vart på IKEA, pysslat lite hemma och slappat lite till. Min träning vart inställd pga att min PT skulle träna Eva Longoria istället, han hade tydligen dubbeltbokat oss. Hate when that happends, min träning får bli imorgon istället.

På IKEA hittade vi två hyllor som vi har satt upp i köket.

Just nu blir det skvaller och mys i soffan innan jag ska börja stöka i köket!



Min favvo syssla!

IKEA, träning och blogghjälp

Publicerad 2012-01-21 10:17:43 i Allmänt,

God morgon!

Äntligen behöver man inte ha klockan på ringning, jag var nog i desperat behov av sömn. Haha jag tror inte ens jag hann se inledningen av filmen innan jag somna, jag är nog inget roligt filmsällskap. Nu har vi ätit frukost och ska nu slappa lite innan vi ska åka till IKEA. Vi ska kolla på hyllor till köket och lampor (vi hann inte med det sist). På eftermiddagen blir det träning för mig, ska bli så skönt. Har ju knappt kunnat tränat den här veckan. 

Just nu;



Riktigt skönt med lite blogghjälp på en dag som denna!

Välkommen fredag!

Publicerad 2012-01-20 22:28:13 i Allmänt,

Vad skönt att du äntligen är här, som jag har väntat och väntat. Har nyss kommit hem från födelsedagsfirandet med mycket god mat och trevligt sällskap. Nu är vi båda helt slut efter vår hårda arbetsvecka så nu blir det film i sängen. imorgon ska vi bara ta dagen som den kommer, det enda som är bestämt är att jag ska iväg och träna, that's it.

Hoppas du har haft en bra fredag!

Helgen närmar sig

Publicerad 2012-01-19 20:22:41 i Allmänt,

Nu är allt återställt, Johan är hemma igen, wiie! Jag har jobbat 8-18 idag så jag har haft en lång dag och Johan har också haft en lång dag så ikväll blir det inget avancerat. Nu är det bara en dag kvar på den här jobbveckan och det ska bli så grymt skönt med helg. Direkt efter jobbet imorgon ska jag hem och göra mig i ordning för att åka och fira kusin och morfar som fyller år, Grattis <3.

På lördag har jag inget bestämt än men min härliga vän Jossan ska uppträda så det vill jag absolut inte missa. Har jag tur så kanske jag får med mig Sanna. Det är alltid lika roligt när jag träffar mina tjejer, var alldeles för länge sen. Träning har ju hamnat lite åt sidan de senaste dagarna för att jag jobbat så långa dagar och haft lite annat för mig men nu till helgen ska jag nog hinna med några pass.  





<3

Hemma hos mig...

Publicerad 2012-01-19 08:33:24 i Allmänt,

... hittar du dessa underbara produkter från Davines.


Det är shampoo, balsam och hårinpackning. Jag måste säga att jag gillar dessa skarpt, jag har aldrig varit så nöjd med några hårprodukter som jag är med dessa. Måste provas!! Det finns olika varianter för alla hårtyper och färger. Du hittar dessa på Color i Västerås som för övrigt är en grym frisörsalong.

Vilken dag!

Publicerad 2012-01-18 20:14:43 i Allmänt,

Ojoj, jag började kl 7 imorse sen var det fullrulle hela dagen  Det var så mycket ett tag så jag var nära att bara ställa mig upp och gå, bara lämna allt. Vips så var klockan 16 och det var dags för mig att äntligen gå hem. Timon fick sig en promenad och när jag kom hem tog jag tag i städningen. Jag slog på en maskin också på samma gång. Mitt i städningen fick jag för mig att jag skulle storhandla. Jag släppte allt och tog bilen till Maxi och jag kan säga att det blev STORhandling. Hem igen, lasta ur bilen och leta parkering. Väl hemma så var det dags att hänga tvätt och plocka ur diskmaskinen sen avslutade jag städningen.

Nu sitter jag ner för första gången sen jag kom hem, jag har precis fått i mig lite kvällsmat också. Jag ska snart gå över till min syster som ska hjälpa oss med Timon imorgon, Tack så mycket! Efter det ska jag mellanlanda hemma innan jag ska möta älsklingen som kommer med tåget. ojoj vad gör man inte för att älsklingen ska få komma hem till ett fint hem, och en slutkörd tjej?! hur tänkte jag nu?




Jag inser att bilden inte har något med texten att göra, men vad gör det? Jag tycker att det är en rätt härlig bild på något vis. Det är ifrån i somras när jag och en höggravid Larsson skulle gratta vår kära vän Sabina i Stockholm som tagit examen. Mitt i fotograferingen så dök en liten tjej upp och började dra mig i håret. Här sitter jag lyckligt ovetande. Det var en riktigt rolig dag trots incidenten med lill-tjejen. watch out!

Äntligen hemma

Publicerad 2012-01-17 19:14:57 i Allmänt,

Nu är jag äntligen hemma från mitt långa arbetspass. Det har ändå gått fort och det var mycket att göra de sista timmarna så nu känner jag mig rätt slut. Jag tror att jag har pratat nonstop sedan kl 7 i morse, i slutet började jag vända på siffror och sluddra lite, haha. Kunderna måste ju börjat funderat hur jag mådde egentligen men med ett leende på läpparna så gick det bra ändå. Jag och Vicky skrattade nästan åt allt i slutet och tur är väl det så det inte är tvärtom. När jag kom hem var det mörkt, tyst, ingen Johan och ingen klar mat. Jag kommer inte ihåg att jag sagt ifrån maten? vad har hänt med min middag som alltid står redo? jag får nog rota i kylen efter något ätbart.



Ska nog hålla mig borta från skafferiet med godis...

New York, New York

Publicerad 2012-01-17 15:31:21 i Resor,

Tänkte lägga upp lite bilder från sist jag var i New York. Om jag hade lite mer pengar så skulle jag åka dit minst 2 gånger om året, en gång på våren och en på hösten, tack! Det är helt underbar shopping med bra priser speciellt smink, skor och ansiktsprodukter. Stora, höga byggnader och den finaste parken, Central park.  

 





När ska vi åka?

Skönt att komma hem..

Publicerad 2012-01-16 19:58:46 i Allmänt,

...när Johan, min sambo, redan lagat mat. Det brukar han alltid göra och det är så grymt skönt när man jobbat många timmar och är super hungrig när man kommer hem. Idag bjöds det på fläskfilé med en super god gräddsås, pasta och parmesan. Tack!




Imorgon jobbar jag 7-18 eftersom två insjukna idag, så imorgon blir den en låång dag. Förhoppningsvis går tiden fort. Jag har ju väldigt härliga kollegor och våra kunder är oftast glada så det ska nog gå bra. Nu sa tvättmaskinen att hon var färdig och äggklockan ringer i köket, bäst att kolla vad som är färdigt där?! Sen film med älsklingen!



Måndag

Publicerad 2012-01-16 13:08:25 i Allmänt,

Lyxen med sovmorgon är ju att man hinner med lite innan jobbet. idag hann jag med ett träningspass med Vicky, vi körde armar och ben. Det är ju alltid lite roligare att träna när man har sällskap, mer än musiken. När vi kom till jobbet så var två sjuka och skulle gå hem, något som går? hoppas det bara är en tillfällighet, krya på er! Nu ska jag tuffa på till kl 18 och ikväll ska jag bara slappa. Imorgon åker sambon till Malmö med jobbet i två dagar så det blir lite tomt. Jag ska ju ändå jobba så kommer ju inte hinna vara själv speciellt mycket men det är alltid tråkigt när han ska iväg.

Nu blir det du och jag i två dagar ;)

God morgon söndag

Publicerad 2012-01-15 10:03:11 i Allmänt,

Vad har du att erbjuda?

Jag ska snart iväg och träna, idag är det kondition och förbränning som står på schemat. Träning har inte alltid varit min bästa vän och det är den iofs inte nu heller. Men det är så skönt när man är färdig och jag har kommit in i en bra träningsperiod. Jag hoppas att jag kan hålla kvar motivationen ett tag. Sen ska jag besöka min farmor som jag inte träffat på länge, var alldeles för länge sen. Jag skulle också behöva se över lamp-situationen som dykt upp här hemma efter att vi städat bort julen, trip till IKEA? vi får se vad det blir av dagen. Imorgon börjar jobbveckan igen men som tur är så börjar jag veckan med sovmorgon, man tackar!


Nu taggar vi till, mot gymmet!









Lovely lördag

Publicerad 2012-01-14 18:01:08 i Allmänt,

Vilken skön lördag, det här var efterlängtat! vi har varit och kollat på min sambos lillebrorsas hockeymatch. Det var roligt att se och kallt var det också. Vi vart inte kvar hela matchen men var iallafall där i två perioder. Bra jobbat!!
(då syftar jag både på mig och spelarna)



Ikväll blir det middag från Limone, så skönt med take away när man inte riktigt känner för att laga mat eller gå ut. Limone har så grymt god mat. Jag kommer garanterat köra min favorit som jag alltid tar. - Tråkig tjej det där- det tänker säkert både ni och Limone men den är ju så jäkla god, kan inte låta bli.



ELLE GALAN 2012

Publicerad 2012-01-14 12:57:41 i Allmänt,

igår var det dags, då hela modesverige visar upp sin bästa sida, vissa mer än andra...


Frida Fahrman, Rebecca Simonsson och Marie Sernholt

Jag älskar Marie Sernholts klänning, fantastisk färg, längd och form. Perfekt klänning till sommaren när man har fått lite färg. Rebecca Simonssons vågade kreaktion kommer inte hamna på min shoppinglista any time soon...


Sofia Wallenstam, Karin Söderlind, Kristina Tjäder och Tove Westling.

De tre först nämnda är grundarna till märket DAGMAR. Sofia Wallenstam är otroligt vacker i sin klänning. Den sitter perfekt på hennes gravida kropp. Snyggt till beiga skor, stort halsband, kuvert väska och vågade bågar.


Carolina Gynning och Alexander Lydecker.

Gynning har alltid varit en favorit, här i en klänning från GRETA. Passar henne perfekt.


Caroline Winberg och Fredrik von der Esch.

Tycker inte om Carolina Winbergs outfit. Supermodeller kommer oftast undan med det mesta men vet inte om hon lyckas denna gång? Snygg skärning på kavajen men mönstret är inte snyggt och jag gillar inte att man ser magen. Hon om någon har väl kroppen för det men det hör väl ändå inte hemma på ELLE GALAN?

(bilder tagna från ELLE)

Älskade lördag

Publicerad 2012-01-14 10:04:00 i Allmänt,

Du är varmt välkommen!



Vi börjar dagen med god frukost framför Nyhetsmorgon. Nu ska jag göra mig redo för en morgonpromenad med syrran.

Äntligen helg

Publicerad 2012-01-13 21:41:45 i Allmänt,

Nu har jag precis kommit hem från en väldigt trevlig middag med god mat och mycket skratt. Nu är det dags att skåla in helgen med älsklingen och ha lite fredagsmys. Imorgon väntar träning på gymmet, promenad med syster och vem vet vad resten av dagen har att erbjuda. För en gångs skull så har vi inte så mycket planerat och det känns riktigt skönt.

Skål, Nu tar vi helg!


från en morgonpromenad på Kreta i somras.

Hemma hos mig...

Publicerad 2012-01-13 11:20:00 i Allmänt,

... hittar du dessa produkter

 

Dessa är helt underbara. Jag använder någon utav dem minst en gång i veckan. En flaska kostar 99kr på Åhlens och de är väldigt dryga. Den gröna är för fet hy, den rosa är för att minska porerna och den oranga är en detox (djuprengörande). 

Vilken blir din favorit?

Fredagsmiddag

Publicerad 2012-01-13 10:32:04 i Allmänt,

Ikväll ska jag på middag med min kära syster och vår underbara kusin. Vi gör sällan något tillsammans så det ska bli riktigt kul, ett bra sätt att avsluta arbetsveckan på. Jag jobbar 8.00-18.15 sen direkt till restaurangen där vi har bokat bord kl 18.30, det blir lite stressigt men det är det värt.

Tänkte passa på att presentera er för en annan liten familjemedlem, nämligen vår lilla hund Timon.



Jag och min sambo har haft han i 3 år och han är verkligen en charmknutte. Han kallas även för Sir-craps-alot här hemma. Jag tror namnet säger allt.



våren 2012

Publicerad 2012-01-12 17:37:00 i Mode,

Jag sitter och surfar runt lite på nätet för att kolla trender inför våren 2012. Till min förvåning så ligger ett svenskt märke på första plats på Vogue most wanted lista. Det är nämligen Acne som ligger etta, va roligt att ett svensk märke får uppmärksamhet over there.
 


Inför våren 2012 ser det ut som att det är lite bleka färger som gäller, så som mint grönt, ljus rosa, ljus gul osv. Vi kommer även att se skinnshorts/kjolar, paljettklänningar och paljettoppar.







(bilder tagna från vogue´s hemsida)


Jag följer aldrig trender som kommer till punkt och prickar. Jag tar mina favoriter och blandar ihop det till min egna lilla variant. Jag har alltid älskar klänningar, paljetter, klackar och allt annat som är lite typiskt kvinnligt. Så till våren/sommaren kan jag tänka mig ett par snygga skinnshorts, med en svart transperant oversize skjorta. Det kan man både ha för att strosa runt på stan eller lägga till lite snygga klackar och smycken så har vi en fest outfit. 

Mönstrade plagg verkar också komma mer och mer. Jag kommer garanterat  försöka hålla utkik i butikerna efter en snygg mönstrad klänning. Hur fin är inte Nicole Richie i denna outfit:

(Bild tagen från posh24)

Projekt på gång?

Publicerad 2012-01-12 14:48:57 i Allmänt,

I går var jag hemma hos min underbara vän Sanna. Vi har alltid så roligt när vi träffas, vi kan prata om allt och ingenting. Måste tillägga att allt vi pratar om är intressant och roligt (troligen bara för oss och ingen annan). För någon som inte känner oss så framstår vi säkerligen som två flamsiga virrpannor. När jag skulle gå hem fick vi en liten rolig idé, kan det bli något tro?! i så fall har vi ett litet roligt projekt på gång. Just det här projektet kommer nog ta ett tag eftersom jag jobbar heltid och Sanna är mammaledig med världens finaste Levis. Vad projektet är får ni veta lite längre fram, just nu är det bara en bra och mysig idé som får ta sin tid.


Levis <3
Levis <3


(bild tagen från min kära väns blogg)

Att blogga, något för mig?

Publicerad 2012-01-12 08:05:39 i Allmänt,

Det är precis det jag frågar mig själv just nu, är det något för mig? Jag har många vänner som bloggar och jag älskar att läsa deras bloggar så det är väl dags att jag själv testar. Frågan är vad bloggen ska handla om? Det känns som att man måste tänka igenom innan man sätter igång, vilket jag inte har gjort. Kanske är det så att den formas med tiden. Om jag känner mig själv rätt så tror jag att det kommer handla om allt möjligt, kanske lite mode, inredning, träning, resor, vardagen och om mig.

Om

Min profilbild

Sanna Oh

Bor i Västerås med min fästman Johan, vår dotter Emilia och vår hund Timon.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela