Sanna Öhrling

Gränna

Publicerad 2012-07-26 20:25:21 i Allmänt,

På vägen hem stannade vi till i Gränna. Det är en väldigt liten söt by med bara uppför- och nedförsbackar och med polkagrisaffärer kors och tvärs. Det var en perfekt paus längst vägen. Nu är vi hemma och fortsätter att njuta av vår semester.

På väg hem

Publicerad 2012-07-26 12:53:48 i Allmänt,

Nu är vi på g hem igen och vi är super nöjda med vår trip. Vi kommer garanterat åka tillbaka till Köpenhamn igen. Innan vi for över bron stannade vi vid Skandinaviens största shopping center. Det var väl Erikslunds shopping ggr 3 eller nå. Det var nästan för stort. När man inser hur mycket butiker, kläder, skor, väskor och sånt det finns så blir det för mycket. Vi vart bara där en kortis innan vi damma över bron mot Malmö.

Köpenhamn

Publicerad 2012-07-25 22:48:18 i Allmänt,

Åh vilken härlig kväll. Vi har käkat god middag på en mysig uteservering till ljudet av gatumusikanter (som faktiskt spelade bra musik) och tagit ett varv på Tivoli. Nu njuter vi av vår fina utsikt från hotellrummet och laddar för morgondagen.

Köpenhamn

Publicerad 2012-07-25 17:00:15 i Allmänt,

Jösses va varmt! Vi har nästan smält bort inne i staden men ändå så njuter jag så fruktansvärt. Första gången man känt av någon sommarvärme i år. Nu slappar vi på hotellet efter vår shopping, mina fötter behöver verkligen det. Hittills har Köpenhamn varit fullständigt perfekt och precis vad vi behövde just nu. Ikväll väntas god middag och en sväng på Tivoli.

Köpenhamn

Publicerad 2012-07-24 22:22:24 i Allmänt,

Första dagen i Köpenhamn är snart avklarad och vi kan inte bli mer nöjda. Kvällen bjöd på promenad bland gränder och härlig middag med många skratt på en super mysig italiensk restaurang och just nu njuter vi av solnedgången över Köpenhamn i riktig sommarvärme, inte alls som de kyliga sommarkvällarna vi har hemma. Imorgon väntar shopping, mysiga gränder och glass i solen.

Köpenhamn

Publicerad 2012-07-24 17:54:28 i Allmänt,

Efter några timmar i la stada så slappar vi på hotellrummet med jordgubbar doppade i choklad till ett glas vin. Vi hörs!

Besiktning!

Publicerad 2012-07-19 21:43:40 i Allmänt,

Idag har vi njutit av solen tills det var dags för besiktning av radhuset. Allt gick super och fanns inga anmärkningar, äntligen kan vi andas ut. Vi var hemma två timmar och njöt lite till av solen innan vi for hem till mamma och pappa för kalas. Mamma fyller nämligen år idag, Grattis mamma! Det bjöds på god mat och fika och trevligt sällskap. Nu har vi kommit hem och jag är helt slut. Även fast vi inte gjort såå mycket idag så tog den där besiktningen mycket mer energi än jag trodde. Imorgon blir det en mysig förmiddag med Sanna och Levis <3

Timons förfäder?

Publicerad 2012-07-18 09:28:33 i Allmänt,

Timon är en väldigt speciell hund med ett speciellt namn. Han är en blandning mellan, hör och häpna, 4st olika raser. Det är Chihuahua, Pinscher, Jack Russel och Tax. Ingen av oss kan hitta taxen i honom men vi har sen dag ett sett något annat. Det tog ett tag innan vi kom på ett passande namn men han gav oss inget annat val än att döpa han till Timon. Han står väldigt ofta på sina små taniga bakben och det har han gjort sen han var valp. Då ser man verkligen likheten med Surikaten Timon i Lejonkungen så därför fick han helt enkelt heta Timon.
Igår när vi va på billiga nisse så gick jag förbi ett gäng porslinssurikater (vad man nu ska ha det till?!) och slogs av likheten så var ju bara tvungen att ta kort. 
 
Visst ser man likheten? 
 
 
 

Åsby och mini zoo

Publicerad 2012-07-17 19:22:12 i Allmänt,

Idag vart det en tur till Åsby trädgård och mini zoo. Eftersom vi köpt radhus nu så kommer vi ha altan, trädgård och grejer så vi måste ju börja kolla hur vi skulle vilja ha det. Därför vart Åsby en perfekt utflykt. Det var ett tag sen jag var där men oj va mycket fina saker de har där, blir lika förvånad varje gång. Helt sjukt att jag åkte därifrån utan att köpa något?! Men jag vet att om jag bara skulle ta en burk så skulle jag behöva ta den lilla söta bredvid för den matchar ju så bra och sen måste jag ta tavlan som står bakom och så fortsätter det. Sen när jag kommer till bilen så vet jag inte hur jag ska få hem allt och framför allt - Hur ska jag förklara det här till Johan?! Haha så det är lika bra att bara titta tills jag har anledning till att handla. Efter Åsby trädgård gick vi ett varv och titta på deras mini zoo. Det var verkligen mini men oj va mysigt det var. De hade grisar, kaniner, getter, ankor och en påfågel. Perfekt för alla barnfamiljer men jag och Johan va minst lika roade. Vi knuffade undan barnen så vi skulle få första parkett när grisarna rullade sig i leran.

Dagens...

Publicerad 2012-07-16 21:08:26 i Allmänt,

...köp! Idag svängde jag förbi Erikslunds shopping och sprang över dessa fina ting. En bricka och två burkar, en för te och en för kaffe. Gilla!

Levis 1 år!!

Publicerad 2012-07-15 21:05:39 i Allmänt,

Förra lördagen firade vi Levis 1 årsdag. Oj så stor han har blivit <3. Sanna bjöd på fantastisk fika med bullar, muffins, kakor, kladdkaka och tårta. Hon vet hur man ordnar barnkalas för vuxna;). Min fina vän Sabina var där med sig söta lillebror Henry. Det var riktigt roligt att få se henne och jag hoppas vi ses fler gånger medan hon är i stan. Levis fick en fjällräven ryggsäck, pjamas, god natt bok och en nessesär med lite allt möjligt i present från mig och Jossan. Åh va fin han var i ryggsäcken och han var riktigt stolt, stora killen som han är! Tack för en fin och mysig dag!

 

 

 

 

Äntligen!!

Publicerad 2012-07-15 20:47:44 i

Äntligen har blogg.se appen börjat fungera igen. Just nu njuter jag av min och Johans semester som precis börjat. Vi startade med middag hos härliga Anders, Natta och deras underbara flickor Isabella och Felicia. Det bjöds på god mat, skratt och bus med flickorna. På lördagen blev det middag hos moster Heléne och kusin Anton. Där fick vi också fantastisk mat och timmarna bara sprang iväg. Idag har vi bara slappat och kollat på flera avsnitt av True Blood, en mycket speciell serie som man inte kan låta bli att titta på när man väl har börjat. Så hittills har semestern varit hur bra som helst även fast solen inte kommit fram än.

Om

Min profilbild

Sanna Oh

Bor i Västerås med min fästman Johan, vår dotter Emilia och vår hund Timon.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela