Sanna Öhrling

Kom och köp!

Publicerad 2012-08-29 10:27:56 i Allmänt,

Jag har länge dragit mig för att rensa garderoben. Den påminner mig ständigt att jag verkligen behöver se över mina kläder. Jag hittar ALDRIG kläder som jag vill ha på mig. I måndags skulle jag träna och behövde ha mina träningsbyxor. Jag leta, leta och leta, de fanns ingenstans. När jag drar ut ena lådan i min garderob så åkte de andra två med, så fullt är det. Jag vart så frustrerad att jag drog igen lådan i en jävla fart, PANG!! Glömde bara ta bort mitt finger... Nu räcker det, jag var svettig, arg, frustrerad, stressad och ont i fingret. Stackars Timon som trodde jag var arg på honom och sprang och gömde sig. Jag satt igång direkt efter jobbet igår och vart överväldigad över hur mycket kläder jag har. Det värsta är att jag bara rensade min garderob, jag har fortfarande en byrå och säkert 6-7 kartonger i källaren med kläder som jag använder men inte hunnit packat upp än..Som tur är har Sanna Larsson den briljanta idéen att sälja saker på loppis, helt perfekt! Så en söndag i september kommer det vara fritt fram att köpa kläder, skor, böcker, smycken och allt möjligt. KOM OCH KÖP! När var och hur? Lugn jag kommer påminna er och ger er mer specifik information..



Sanna- och Levisgos på Åsby

Publicerad 2012-08-28 12:01:57 i Allmänt,

Igår passade jag på att mysa med Sanna och Levis eftersom jag var ledig. Vi åkte en tur till Åsby trädgård och ingen var gladare än Levis. Många fina saker högt och lågt som man gärna vill pilla lite på. Han sprang runt på egen upptäcktsfärd och kunde inte bry sig mindre om vart vi befann oss. Vi gick mest och skratta åt hans tokigheter. Han var på riktigt pusshumör så utdelningen var generös, han var dock snål mot mig men allt annat fick sig en puss. Allt från gosedjur, växter och statyer...men inte gudmor inte. Fick lite gos så vart inte helt utan. <3


Biokväll!

Publicerad 2012-08-22 23:56:14 i Allmänt,

Nu är jag hemma från en trevlig biokväll med Jossan. När vi kom dit så var det verkligen hällregn ute så helt plötsligt kändes ICA långt bort. Vi tog ett glas vin på vardagsrum istället, inte helt fel. Vi prata, knapra på vardagsrums rostade nötter, prata och prata, helt plötsligt kollar vi på klockan och inser att bion har börjat!? Halva glaset kvar och Inge godis hade vi köpt heller. Äh vi dricker upp, köper godis och det vi missar, missar vi. Men vilken tur vi hade, när vi kliver in i salongen alldeles fnissiga så börjar filmen. Ikvällen bjöd på Snow White and the huntsman, den var bra men saknade lite romantik. Men men man kan inte få allt här i livet. Tack för en mysig onsdagskväll <3



Multitasking

Publicerad 2012-08-22 09:04:57 i Allmänt,

Skönt när man har sovmorgon och kan ta det lugnt på morgonen. Jag missade svenska Hollywood fruar igår så tog fram paddan för att kika på play samtidigt som jag sminkar mig, Ingen tid till spillo!! Jag skulle egentligen tränat nu men jag sov för gott och glömde helt bort det, hoppsan! Idag är det jobb till 18 och sen har jag en date med Jossan! nu måste jag fixa håret innan jobbet, medan jag ser klart avsnittet, såklart!

Min dag - måndag!

Publicerad 2012-08-20 22:50:11 i Allmänt,

Idag har det varit fullrulle på jobbet, telefonen har ringt i ett och galet många kunder ute vid kassan. Samma sak varje år när skolorna startar men blir lika förvånad varje gång. Efter jobbet mellanlandade jag hemma en stund innan jag träffade Marika. Vi köpte hem spicy och käka framför tvn. Vi prata nog nonstop och skratta minst hälften av tiden. Sen såg vi såklart första avsnittet av Dallas. Vilket perfekt slut på en måndag!

Nu är det dags för sängen!

Höstskor

Publicerad 2012-08-20 17:46:58 i Mode,

Nu när hösten är runt hörnet tänkte jag visa mina nya coola höstskor. Köpta i Köpenhamn för drygt 400 svenska kronor på en liten butik som jag inte minns namnet på, dope? Fanns 3-4 st så är kanske motsvarande svenska Din sko? Jag älskar att de är lite annorlunda!! I like <3

Skogspromenad

Publicerad 2012-08-19 17:52:32 i Allmänt,

Söndagen bjuder på skönt väder så det fick bli en skogspromenad så nu är både hunden och Johan rastade.

Stadsliv

Publicerad 2012-08-18 19:09:07 i Allmänt,

Stadslivet när det är som bäst; Sjukt bra film på bio och fantastiskt god mat från Limone. Ibland är det underbart att få slippa laga mat. Nu väntar mys i soffan med Johan och hunden.

Hoppas ni har en minst lika bra lördag!


Ägg

Publicerad 2012-08-18 13:46:56 i

Det här känns ju bra, vi äter flera ägg om dagen. Vi käkar minst 2 ägg var till frukost och sen käkar vi oftast ett/två ägg till på eftermiddagen som mellanmål. Vi äter alltså ca 20-30 ägg var i veckan. Enligt den här artikeln från Aftonbladet så ökar risken väsentligt om man äter mer än tre ägg i veckan för åderförkalkning i halspulsådern som i sin tur kan leda till stroke. Riskökningen är nästan lika stor som de som röker ett paket om dagen!?! Jösses, spelar ingen roll vad man äter, allt verkar farligt..

Fredag, redan?

Publicerad 2012-08-17 22:54:12 i Allmänt,

Jaha, då har en till vecka passerat. Helt sjukt att vi redan har jobbat två veckor efter semestern. När man gick i skolan kändes veckorna hur långa som helst och nu hinner jag inte ens reagera. Just nu myser vi framför tv:n som inte levererar. Hur kan det vara så mycket skit på tv? På alla kanaler man har att välja på så finns det ingenting som är bra? Hm nu börjar Johan bli trött, bäst att sluta blogga... Nu somna han visst. Jaja det är väl dags för mig också.

kalinichta

NYC

Publicerad 2012-08-16 19:23:42 i

Vilken lycka, idag bokades flygbiljetterna till New York. Ahh cant wait!! Min höst, vinter och vår kan inte bli bättre.


Möbeldjungel

Publicerad 2012-08-13 20:52:03 i

Just nu är vi på jakt efter utemöbler till radhuset. Vi är inne på att köra lite loungestil som samtidigt är mysig. Det finns så otroligt många olika varianter så tillslut vet man inte vad man gillar. Vi har varit runt på de flesta butikerna i stan utan att hitta något vi gillar. Därför krävs lite research online.



Höst, vinter och vår

Publicerad 2012-08-12 16:49:50 i Allmänt,

Nu är vi hemma från vår PW och vi ligger nog lite mer minus nu. Vi gick först till Rocklundaspåret, gick femman och gick tillbaka. Nu kan vi ta och njuta av resten av söndagen i lugn och ro. Imorgon börjar arbetsvecka nr 2 efter semestern. Känns som att hösten är här och det känns tråkigt att sommaren blev så dålig och kort. Men kommande höst, vinter och vår bjuder på många roliga saker. I september blir jag moster, i oktober ska våra härliga vänner Budda (notera att jag skrev utan H nu) och Sandra få barn, i december flyttar vi till radhuset, sen har vi såklart jul och nyår, i februari är det en till underbar vän som ska få barn, i mars fyller vi år 25 & 30, i början av maj hoppas jag på New York. Så nu känns det okej om hösten börjar.

Tog en bild under vår PW under en micropause.

Lyx fika

Publicerad 2012-08-12 14:05:34 i Allmänt,

Blev nyss överraskad med lyx fika. Nu är det bara att ladda för en powerwalk, plusminusnoll.

Söndagar

Publicerad 2012-08-12 09:20:19 i Allmänt,

Jag älskar vår nya söndagsrutin, frukost på sängen. Det är det absolut skönaste sättet att starta dagen på. Nu på morgonen har Timon lekt med en ny kompis i parken så han ligger helt slut i sängen medan vi mumsar på frukost. Denna helgen har varit riktigt skön, vi har bara tagit det lugnt. Igår var jag ut en kortis till mormor och morfars stuga och gick med Timon. Sen åkte jag hem och käkade lunch med Johan innan vi åkte och handla och kika utomhusmöbler till radhuset. På eftermiddagen vart det lite True Blood och slapp i soffan innan det vart middag och film. Idag ska jag möta upp syrran för en promenad och sen får vi se vart dagen tar oss men starten kan inte bli bättre.

Dagens inköp

Publicerad 2012-08-06 17:41:32 i Allmänt,

Idag var det dags att återvända till jobbet efter tre sköna semester veckor. Igår hade jag riktig ångest men det var faktiskt inte så farligt när jag väl kom till jobbet. Jag har ju turen att ha fantastiska kollegor<3. Efter jobbet vart det en sväng på stan för att uträtta lite ärenden. Jag har varit utan shampoo och balsam i säkert en vecka nu. Jag har letat i hela lägenheten efter små slattar och små prover som man fått med när man handlat. När de har tagit slut så har jag hällt i vatten för att få det absolut sista. Torr shampoo har oxå gått varmt. Varför allt detta nu då? Jo jag har velat väntat tills jag ska till frissan men dit ska jag inte förrän på onsdag och nu fanns det verkligen nada kvar. Så svängde förbi min frisörs nya fina salong Made by. Det ska bli så roligt att göra sig lite fin på hennes nya ställe. Hennes kompanjon gör naglar, ansiktsbehandlingar, vaxning, frans- och ögonbrynsfärgning, make up m.m. Så ska nog se till att boka in mig på något roligt. Det lutar åt bryn- och fransfärgning. Sen köpte jag Maroccanoil som tydligen ska göra underverk för håret. Det ska bli lent, glansigt och ge en fin lyster och det kan jag inte tacka nej till. Jag har hört mycket gott om den och säljs hos vissa frisörer vad jag vet, har inte hittat den på så många ställen. Till sist köpte jag en liten fin blombukett till min älskling eftersom vi firar två år som förlovade idag, kan inte vara lyckligare<3.

Makeover

Publicerad 2012-08-04 13:17:57 i Inredning,

Nu är äntligen förvandlingen på våra möbler klara. De är numera vita och ser betydligt finare ut än tidigare. Jag har målat varje möbel tre ggr, filat och sågat så att vinställen passar in och satt lampor på baksidan. Jag är riktigt nöjd med resultatet. Här kommer före och efter bilder;

Levis mys

Publicerad 2012-08-03 18:50:02 i Allmänt,

Idag har jag myst hemma hos Sanna och Levis. Tiden går så fruktansvärt fort när jag är där, fem timmar bara sprang iväg. Hon och jag pratade nonstop om allt och ingenting, helt plötsligt mitt i en mening så stannar vi upp och skrattar åt Levis och busar, i andra andetaget fortsätter vi med konversationen som ingenting, Underbart! Medan jag och Sanna babblade på så fick Levis tag i min mobil och tog säkert 100 kort på sig själv och taket, fina souvenirer från dagen. Ikväll ska jag och Johan ha snickeboa här hemma. Den senaste tiden har jag lagt många timmar på att göra om möbler här hemma. Jag älskar att skapa och göra om, speciellt när det blir bra. Ikväll ska vi göra klart två vinställ. När allt är klart kommer jag såklart lägga ut bilder. Bilder by Levis;

Kantareller!

Publicerad 2012-08-01 19:55:37 i Allmänt,

Idag har vi varit ute i skogen på jakt efter kantareller. Sist jag var och plocka svamp måste minst vara 10 år sedan och det vi hittade är inte nämnvärt. Men idag fick vi hem 7 liter(!), Vilken bragd! Hela dagen har gått åt till svampen och nu ska vi njuta av smörstekta kantareller.

Om

Min profilbild

Sanna Oh

Bor i Västerås med min fästman Johan, vår dotter Emilia och vår hund Timon.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela