Sanna Öhrling

Earth hour mys

Publicerad 2012-03-31 21:08:21 i Allmänt,

Just nu sitter vi i mörkret och myser med tända ljus. Självklart ska man vara med på Earth hour, frågan är om det är okej att kolla på Tv och bloggar samtidigt??

Äntligen helg

Publicerad 2012-03-31 16:29:00 i Allmänt,

Den här veckan passerade också väldigt fort. Jag tyckte jag nyss uppdaterade bloggen men inser nu att det var ju faktiskt i måndags. Jag var ledig igår och det var en riktigt slapp dag. Syrran kommer över och snacka lite skit sen vart det lunch på Chicco. Efter det somnade jag visst i soffan, fy sjutton va skönt det var. Till kvällen käkade vi god middag och kollade på en favvo film. Mitt i allt mys överraskade Johan mig med en present och det var ingen lite present heller, jag fick en IPAD!!!!! eller som jag nu kallar den MYPAD. Så jäkla snäll och fin kille jag har<3  Idag har jag jobbat men imorgon ska jag köpa plastskydd och fodral till min MYPAD, åh va roligt.

Det finns många fina

1. Michael Kors



2. Marshall Bergman



Tack bästa baby <3

Grattis till mig!

Publicerad 2012-03-26 16:22:09 i Allmänt,

Wiie idag är det min dag, grattis till mig! Min dag har varit det struligste jobbdagen någonsin men nu är jag äntligen hemma från jobbet och sitter just nu i soffan och är helt slut. Johan är borta på konferens i Stockholm och jag är själv med sir-craps-alot, det var väl därför det vart extra struligt idag på jobbet. Han fick vara med de sista timmarna på jobbet men det gick bra, han låg bara och sov under mitt skrivbord.

Den här helgen försvann ju rätt fort. Igår åkte vi till Änsgö och promenerade med Timon. Vi åkte även hem till min härliga moster och kusin för gofika. Till kvällen vart det god mat och gos framför TV:n. En perfekt söndag.



Ett jättestort tack för alla fina gratulationer idag och tack snälla för fina blommor <3



Nu hoppas jag att min syster kommer över snart så vi kan snacka lite skit, dagen till ära.

Grattis Baby!!

Publicerad 2012-03-23 08:11:09 i Allmänt,

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Johans födelsedag, GRATTIS!!. Eftersom det även är våffeldagen så ska det naturligtvis gräddas våfflor dagen till ära. Vi fyller dagarna efter varandra så det är perfekt att köpa gemensamma presenter. I år blir det en konsert med hotellnatt i Göteborg, ska bli riktigt roligt. Nu ska jag fixa lite frukost på sängen, han måste ju få bli lite bortskämd på sin dag.

FREEDAAAAG

Publicerad 2012-03-23 07:43:48 i Allmänt,

Hej då arbetsveckan, hej helgen och utväxten. Måste snart boka tid hos min frisör igen, mama mia vilken utväxt och vad snabbt den kommer tillbaka. Ikväll blir det god mat och fredagsmys så det skriker om det. Imorgon kommer Johans familj på middag och på söndag ska vi hem till min moster för lite fika. Känns som en väldigt välkommen och trevlig helg. Idag slutade jag redan klockan 13, väldigt passande då det är grymt fint väder så nu ska jag dra på mig träningsskorna och ta mig ut på en lång promenad med Sir-Craps-Alot.

Nu är ju våren verkligen här, så jäkla underbart! surfade runt och hittade lite fina outfits på Nelly 





Stockholm och dagens

Publicerad 2012-03-22 19:54:23 i Allmänt,

Det var en super härlig eftermiddag i Stockholm i solskenet. Det var ett bra möte och det var super trevliga personer som jag träffade. Efter mötet och besöket på skolan så traskade jag längst vattnet in till stan. Innan jag skulle ta tåget hem så hann jag med några butiker men jag hittade faktiskt ingenting. Det var skönt att sätta sig på tåget hem till Västerås igen, hade rätt ont i fötterna och det var en lång dag.







Några bilder ifrån gårdagen i Stockholm

Bjuder på en dagens också



Skor från Scorett, byxor från Gina, T-shirt, kavaj och skinnjacka från HM. Billig, bra och enkel outfit.

Mot Stockholm!!

Publicerad 2012-03-21 14:10:55 i Allmänt,

Nu sitter på tåget mot Stockholm. Jäklar va fint väder det blev idag då. Nu känns det onödigt att jag tog på mig min långa jacka. Idag hade det ju varit perfekt med skinnjacka men men det är väl kanske lika bra. Det ska bli riktigt spännande och se vad denna eftermiddag bjuder på. Blir det en hiss eller diss? we will see! Attans märker nu att jag satt mig åt fel håll, åker baklänges, BLÄ! Vilket problem..

Min helg

Publicerad 2012-03-19 22:07:46 i Allmänt,

Jäklar va roligt vi hade i lördags. Det var fruktansvärt länge sen jag hade så där kul ute. Eftersom jag jobbat flera år på en nattklubb så är blir man rätt trött på krogen, det blev iallafall jag. Men med detta underbara sällskap så vart det en total fullträff. Tack ladies! På söndagen vart det mys, städning, tvättning och en vända på stan innan familjen kom på fika. Jag fick så fina saker av familjen, Tack snälla!! Till kvällen blev det pizza och mys framför tv:n. Önskar verkligen att helgerna var längre, det går ju så snabbt. När helgen kommer så är det så mycket man vill hinna med så det finns sällan tid för att bara slappa och vila upp sig, det får man helt enkelt göra sen.. någon annan gång. Imorgon bär det av till Stockholm och Gamla stan. Det ska bli riktigt roligt och jag hoppas det kan ge lite inspiration. Stort tack till mina kollegor som gör det möjligt för mig att åka. Har inga roliga bilder att bjuda på idag, sorry. Förhoppningsvis blir det lite roliga bilder ifrån Stockholm imorgon.

It's saturday!!

Publicerad 2012-03-17 18:19:05 i Allmänt,

Nu är det äntligen lördag och det är dags för mig och mina tjejer att ta ett eller fler glas vin och slå några varv på dansgolvet. Det var sjukt länge sen någon utav oss var ut så det här kan sluta hur som helst.  Nu är det dags att dra på mig klackarna och ta mig till Jossan.




Trevlig helg!

Sometimes it just pops

Publicerad 2012-03-15 18:03:37 i Inredning,

Wiie i morgon är det äntligen fredag och den fullspäckade helgen är snart här. Johan ska iväg till Stockholm imorgon för att fira Carlsson som fyllde år igår, Grattis! Jag jobbar till kl 18 sen blir det bara hem för att ha en skön fredag med hundmys. På lördagen blir det städning, en vända på stan och sen lite party med brudarna. På söndag får äntligen jag och Johan träffas och då kommer även min härliga familj över på lite fika. Vi ska fira att jag och Johan snart fyller år. Nästa vecka händer det också lite roliga saker. Jag fick ett erbjudande som jag ska titta lite närmare på i Stockholm. Kanske är det något som kan ge lite inspiration till vad jag skulle vilja syssla med i framtiden. Om inte så är det kul att få ett break i vardagen för att göra något man inte brukar, träffa nya människor. Hoppas det går att lösa på jobbet, annars får jag försöka hitta en annan dag som kan passa. Det är riktigt kul när det händer något mer färgstarkt i den annars lite gråa vardagen.

Här kommer något helt annat, lite inredningsinspiration





Det var min kära kollega Vicky som berättade om denna blogg. Där kan du hitta alla dessa fina möbler och mycket mer till försäljning.

Spatreatment

Publicerad 2012-03-13 19:45:26 i Allmänt,

Nu har jag äntligen varit på min ansiktsbehandling. Jag var helt slut efteråt och ingen hade velat sett hur jag såg ut, haha. Jag var knallröd i ansiktet efter portömmningen, jag var helt glansig efter massageoljan och jag var lite halvt borta efter den super härliga massagen, håret stod åt alla håll och kanter plus att håret var jätte fettigt efter oljan. Men gud va underbart det var, förutom portömmingen som gjode jävligt ont. Jag ska nog försöka få till lite fler behandlingar under våren. Jag och mina fina tjejer ska faktiskt ta en eftermiddag och gå på spa tillsammans, grymt mysigt. Vi alla fyller år nu på våren så det blir vår present till varandra, en jävligt bra present. Men först ska vi träffas på lördag för härliga drinkar, skit snack, mycket skratt och kanske lite dans, vem vet vad som händer men jag vet att det garanterat blir en grym kväll.

Köpte ett par nya örhängen i veckan som kommer användas på lördag.



aj min tand!

Publicerad 2012-03-12 09:06:32 i Allmänt,

Denna vecka har jag varit sjuk eller egentligen inte sjuk men jag har varit hemma från jobbet. Jag var och simmade i tisdags med Jossan och efter käkade vi en riktig festmåltid, jag tror att vi hamna på +-0 i kaloriräkningen. Jag hade under hela dagen haft ont i min visdomstand men det har man ju lite då och då när de ska ta sig fram. Men på natten efter vi hade simmat så gjorde det så fruktansvärt ont, visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag var vaken mellan 01 och 04 på natten, jag var helt förstörd. Jag knaprade Alvedon utan att få någon effekt. När jag vaknade på morgonen såg det ut som att jag fått en riktig käftsmäll, kinden var alldeles uppsvullen. Jag fick komma på en akuttid till tandläkaren där de spolade rent tanden med den största spruta jag någonsin sett. Det visade sig att tandköttet hade blivit infekterat kring visdomstanden. Fy fan va ont det gjorde. Det var bara avboka ansiktsbehandlingen, ringa jobbet och ligga i fosterställning ensam i vår säng med Timon som sällskap, kändes ju sådär. Nu är jag på benen igen och det är inte helt borta än men snart så. Tandläkaren tyckte inte att jag var klok som hade åkt och simmat även fast jag hade ont. Det kan ha gjort att infektionen tog fart, how can i know?!

Jaja nu är det värsta över så nu hoppas jag bara att det går över snart.

Loreen vann ju i lördags, åh va roligt. Första gången jag verkligen tycker att rätt låt vann. Vi hade riktigt melodifestivalsmys med god mat från Limone, gott vin, godis, mjukiskläder och tända ljus. Sir-craps-alot hade till och med en dejt kvällen till ära så ingen var gladare än han. Hans dejt är lite större än han själv men han kan inte tänka sig någon annan än Nelly. Det är kärlek det!  



Min och Jossans fina middag


Timon har varit som fast klistrad vid min sida när jag har haft ont, snäll kille det där!


Timon med hans dejt Nelly.


Fullfart!

Publicerad 2012-03-05 21:22:06 i Allmänt,

I lördags vart det som sagt långpromenad på landet med Sir-craps-alot. Det är skönt att kunna ha honom lös och han kan springa av sig lite. Efter promenaden vart det lite slapptime hemma innan vi började med maten. Sen vart det Bio, en gång i phuket. Den var faktiskt rätt bra, bättre än vad jag trodde. På söndagen vart det en trip till IKEA, vi hade fortfarande inte fixat lampor till sovrummet men nu hittade vi äntligen en modell som passa. På eftermiddagen vart det lite städ, tvätt och plock (för min del) och sen åkte jag och simma medan Johan tränade. Min kropp är rätt mör efter den här träningshelgen, min kropp behövde vila idag men imorgon blir det simning med bästa Jossan och kanske på onsdag också om vi får till det.

Våra nya lampor

På torsdag ska jag på en ansiktsbehandling, det ska bli riktigt spännande. Tydligen är det en ny behandling Medi spa facial, 90 minuter. Vilket fräscht nylle jag kommer få, jisses. Nu ska Johan åka iväg några dagar för konferens i Stockholms skärgård, han har det tufft den där killen ;) så nu är det Jag och Sir-craps-alot som gäller.



 

Sir-burps-alot?

Publicerad 2012-03-03 12:47:37 i Allmänt,

Denna vecka har jag både vilat från mitt galna bloggliv och från min träning. Det har jag nog behövt för det var så mycket lättare att ta sig upp på gymmet idag. Det har inte hänt så mycket spännande denna vecka då jag bara jobbat långa dagar. Men nu är det helg och det firade vi med obligatorisk fredagsmys. Idag startade vi båda dagen med träning och nu ska vi slappa lite innan vi ska bege oss ut på en långpromenad med Sir-craps-alot. På tal om Sir-craps-alot så tror jag att vi måste börja kalla honom sir-burps-alot istället. Jösses vilken rap han gjorde för någon dag sen. Har aldrig hört något liknande från en hund förut?!

Jag börjar fundera på om han verkligen är en hund?! Who are you??

Om

Min profilbild

Sanna Oh

Bor i Västerås med min fästman Johan, vår dotter Emilia och vår hund Timon.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela