Sanna Öhrling

Idag kommer Johan hem!!

Publicerad 2012-04-26 15:16:58 i Allmänt,

Åh va skönt att få hem min andra hälft igen. Jag ska erkänna att jag nästan bara köpt hem mat för att slippa laga mat själv, det är ju så förbannat tråkigt. Det tar minst 30 minuter att laga och sedan några snabba minuter att äta plus att maten inte smakar lika gott som när Johan är med och kryddar. Jag har fått lite kritik att jag kryddar för dåligt, ska inte nämna några namn men ni vet vilka ni är ;). Och jag kan lova att jag ska bli bättre på min kryddning. Därför vore det egentligen bra att jag passade på att laga mat när jag är själv så inte Johan behöver vara en testkanin för min kryddning jämt, stackarn. Första tiden var smaklös, sedan för starkt och nu är det bara en konstig blandning, but i´m getting there. Johan är den totala motsatsen han kryddar högt och lågt och på nått sätt får han alltid till det.




Så här ser det oftast ut om jag får bestämma, god mat från Limone, det kan aldrig bli fel. Fast såklart det är ju väldigt mysigt att laga mat tillsammans, ta ett glas vin, snacka lite skit och skratta.

Bloggtorka och en rolig nyhet...

Publicerad 2012-04-25 21:18:26 i Allmänt,

Ojoj vilken bloggtorka jag har hamnat i. Har varken haft tid eller lust att sitta framför datorn och skriva. Jag har haft mycket för mig den senaste tiden så det har varit fullrulle till sena kvällen, känns det som iallafall. Jag har tagit bilder som är menade till bloggen men jag har inte kommit så långt som att lägga in dem på datorn, Skärpning!! Just nu är Johan borta på konferens, han är riktigt saknad här hemma. Vi har börjat funderat lite inför sommaren nu när semestrarna äntligen är klara. Ingen av oss kör någon långsemester men något ska man väl hitta på. Jag är sugen att köra några dagar i Skagen och några i Köpenhamn, Vi får se vad karl min säger. Jag hoppas någon kan hjälpa oss med Timon då, får smöra lite för syrran som ska vara ledig större del av sommaren.

I september blir jag moster Sanna, åh vad jag längtar. Det ska bli så mysigt att få ett litet syskonbarn. Ojoj snacka om att någon kommer bli bortskämd. Innan dess ska de flytta till Rönnby så det känns lite tråkigt att vi inte kommer bo "grannar" längre.



åh va jag längtar tills jag får träffa dig <3

Hejdå Påsken och min fula utväxt!!

Publicerad 2012-04-11 07:50:53 i Allmänt,

Då är påsken klar för i år. Tidigare år har jag och Johan jobbat som mest under påsken då det är även är en stor utgångshelg. Men i år har vi varit helt lediga från allt, så fruktansvärt underbart. Nu känner jag mig utvilad och fylld på energi igen. Det är mycket roligt som händer just nu så vet inte riktigt vart man ska börja. Nästa vecka ska jag göra något som jag aldrig har gjort. Det ska bli sjukt spännande och jag längtar verkligen. Vad det är får ni veta senare.

Igår var jag hos min härliga frisör, jag var ju rätt så trött på mitt blonda hår så nu är jag ljusbrun eller mörkblond, en bra blandning i håret helt enkelt. Jag älskar det, känns skönt att göra något nytt. Ska försöka få till någon bild senare.

Ikväll ska jag på middag med mina arbetskamrater. vi ska nämligen fira Marie som fyllt 50 år, stort Grattis!!



Påskmys med tjejerna!!

Publicerad 2012-04-05 15:32:00 i Allmänt,

Idag slutade jag tidigt så jag ska passa på att träffa mina tjejor för lite påskmys. Jag har inte träffat min gudson på länge så det ska bli riktigt kul att få klämma och känna lite. Självklart har jag och Jossan fixat ett påskägg till sötnosen<3.



Han har blivit så stor, tiden bara flyger förbi! (bild tagen från Larsas blogg)


Resten av påsken är uppbokad av Påskluncher. Helt underbart att få bli bjuden på mat. Imorgon ska vi till min mormor och morfar och på lördag ska vi till Johans föräldrar. Sen ska självklart jag och Johan ha egen myspåsk middag någon kväll. Vi har tänkt att åka och storhandla säkert i en veckas tid nu men ingen av oss har orkat. Så det är helt perfekt att bli bjuden på mat just nu. Jag tror vi får åka tidigt någon morgon, nata

Vår nya bil!!

Publicerad 2012-04-04 08:06:00 i Allmänt,

Äntligen har vi fått hem vår nya bil, som vi har väntat.




Jag känner mig rätt liten när jag kör, jag nästan försvinner bakom ratten. Så håll utkik efter en vilsen tjej i en vit stor bil. Den har galet många finesser som jag säkert aldrig kommer lära mig. Allt från backkamera, röststyrd klimatanläggning, GPS, Bluetooth, telefon, personlig nyckel som gör att stolen ställs in automatiskt när man öppnar bilen så den blir anpassad efter mig och säkert 100 andra finesser. Det är lite skillad från min första bil, en gammal mazda från 88 (bra årgång btw). Jag kunde endast använda passagerar dörren, tanka 11 liter åt gången (annars rann det ut), hål i avgasröret, gick i baklås var och varannan dag och vissa dagar startade den inte ens. Lite skillnad nu måste jag säga...

 

Go away utväxt!!

Publicerad 2012-04-03 20:49:17 i Allmänt,

Åh va jag hatar min utväxt just nu, som tur är ska jag till min härliga frisör nästa vecka. Det behövs verkligen, trust me! Jag funderar på att färga håret lite mer mörkblont. Vad tros om det? Jag tröttnar verkligen snabbt på mina frisyrer och hårfärger. Jag känner just nu för att bara kapa håret, ha en lång page eller något. Så mycket som jag blekt håret det senaste året så får jag vara glad att jag ens har hår.










något sånt här kanske?




Om

Min profilbild

Sanna Oh

Bor i Västerås med min fästman Johan, vår dotter Emilia och vår hund Timon.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela