Sanna Öhrling

Vårpromenad!

Publicerad 2012-02-28 15:46:02 i Allmänt,

Vilket underbart väder, perfekt när man slutar tidigt. Direkt efter jobbet vart det lunch med Johan och sen åkte jag till Rönnby för promenad längst Svartån. Ingen var gladare än sir-craps-alot som kunde springa fritt och rulla sig i gräset. Han var rätt brun och krämig i pälsen när vi kom hem så nu är han nybadad! 11 grader varmt i februari? I love it!

Dåligt familjefoto och kattmode!

Publicerad 2012-02-27 23:00:52 i Allmänt,

Vi tittade in på Urban outfitters när vi var i Stockholm. Där kan man hitta allt möjligt. Varför inte köpa en bok som bara innehåller dåliga familjefotografier eller kanske en bok med bara kattmode?

Vilken härlig helg!

Publicerad 2012-02-26 17:24:24 i Allmänt,

Igår vart det storhandling, lite städning och pyssel på förmiddagen. Efter lunch åkte jag till Sanna, Jimmie och Levis mitt i deras flyttkaos. De kommer få det riktigt mysigt i deras nya lägenhet, Grattis! Till kvällen kom lite vänner över för lite lasagne och vin. Det var väldigt trevligt med mycket snack och skratt, tack för det!

Idag blev det en trip till Stockholm för lite shopping och söndagsmys. Helt underbart på en solig dag som denna.

Ett av mina inköp, en liten rolig väska från Cheap Monday

Dags att hatta till sig!

Publicerad 2012-02-24 21:58:35 i Allmänt,

I vår kommer jag helt klart köra med hatt. Grymt snygg till nästan allt som hör våren till, kanske en skinnjacka eller en militärgrön tygjacka (lite oversize) med en tunn sjal som hänger ledigt runt halsen, ett par snygga solglasögon och coola boots. Älskar våren, det är det absolut bästa just nu. Vi kommer säkert ha vinter ett litet tag till men för mig har iallafall våren börjat titta fram.

Thank god its friday, trevlig helg!

Kvällsbad!

Publicerad 2012-02-23 07:28:05 i Allmänt,

Åh va mysigt vi hade det igår på kvällsbadet. Det var mörkt med tända ljus och musik (iallafall första 15 minuterna, vet inte vad som hände sen?!) Vi klarade oss bra från stänkare men vi fick istället segisar framför oss, vet inte hur många gånger vi varva dem med vår superfart. Vi körde 44 längder så 2,2 km, bra jobbat tycker jag! Nästa gång ska vi satsa på 54 längder. Beach 2012, here we come!





(Bild tagen från google bilder)

Vilka baddare!

Publicerad 2012-02-22 17:20:37 i Allmänt,

Jag och Jossan var och simmade igår. Vi hade några som spelade vattenpolo till vänster och Västerås sim sällskap till höger, vi vart rejält ner stänkta. Vi som försökte se så graciösa ut, det gick så där kan jag säga. Men vi skrattade en hel del och det är tur att man kan ta tag i linorna när man skrattar lite väl mycket. Idag kör vi igen och jag hoppas vi inte blir lika ner stänkta som igår. Idag kör vi istället på kristiansborgs kvällsbad, tända ljus och musik. Idag kommer vi nog se lite mer graciösa ut än igår. Hoppas det inte är super mycket folk eftersom det inte är lika stort där som på löga, man vill ju inte behöva trängas i polen. 

Känns skönt med lite omväxling i träningen när man börjar tappa motivationen, tagga till!

Min moster och kusin åker till New York på fredag, jag är riktigt avis. Jag hoppas verkligen att de får det toppen. Jag får vänta ett tag till innan jag kan åka nästa gång. Det kliade bra i fingrarna när de frågade om jag ville följa med men ibland måste man göra vad plånboken säger, see you next time!








I like you..

Min söndag!

Publicerad 2012-02-20 17:40:03 i Allmänt,

Jisses va helgen for förbi snabbt, är det verkligen redan måndag? Det läskiga är att veckorna går minst lika snabbt så snart är det väl fredag igen. Igår vart det inte många knop, jag for iväg och simma medan Johan körde lite thaiboxning. Man blir mer trött av simmning än vad man kan tro, jag var helt slut i kroppen efteråt. Jag är van vid att det alltid finns en display som visar hur länge, hur lång och hur många kalorier man bränner när man tränar. Nu måste man ha koll själv och allt ser ju likadant ut så efter ett tag är det ju omöjligt att ha hålla räkningen. Men jag skulle uppskatta att det iallafall vart 30 längder, alltså 1,5km (pinsamt om jag räknar fel nu). Det är precis lagom för en tjej som inte har simmat sedan första året på gymnasiet. Jag har fått med mig min vän Jossan som ska göra mig sällskap nästa gång. Jag kan tänka mig att det blir flamsigt men då är det tur att vi har varandra så ingen gör Lotten sällskap på botten.  

Jag såg inte Big Brother igår, jag hade totalt missat att det ens skulle starta nu!? Men jag läste att många reagerat och skrivit kommentarer på Facebook. Det verkar som att det är en speciell säsong, en gravid kvinna i vecka 36, hörde jag rätt? Ska hon föda och tillbringa sin första tid som mamma i TV? Det här måste jag titta närmare på. 

Vi tittade istället på en film "crazy stupid love" och Äkta människor, thats was my sunday!




Lördagsmys!

Publicerad 2012-02-18 17:53:17 i Allmänt,

Idag har jag som sagt jobbat och det finns inget bättre än att komma hem och ta på sig sina mjukisbyxor för att ta lördag. Ikväll ska jag och Johan käka middag på restaurang, ska bli riktigt mysigt. Den här veckan har jag verkligen blivit bortskämd. Johan har gått ut med hunden varje morgon för att jag ska kunna sova extra länge, han har fixat frukost åt mig, gett mig blommor eftersom det var alla hjärtansdag tidigare i veckan och nu ska han bjuda mig på middag. Gud va bra jag har det!

Jag har fixat en ny header för att bloggen ska bli lite mer personlig, tidigare var det en bild på löv?! Nu ska jag ta en alvedon då mina visdomständer har spökat för mig de senaste dagarna, det värker så frukansvärt, sen ska jag göra mig lite snygg så jag är redo för min dejt. 



Ha en trevlig lördag!


 

Dagens...

Publicerad 2012-02-17 13:11:10 i Allmänt,

... frilla





Lite slarvigt uppsatt men you get the idea. Tack Madde för tipset, I got myself a donut!

LEDIG!!

Publicerad 2012-02-17 09:13:55 i Allmänt,

Åh va underbart, jag är både ledig från jobbet och hunden. Det är faktiskt väldigt tomt utan Timon, man är så van vid att alltid gå på morgonpromenad, mysa framför TV:n och skratta åt hans knäppa beteende. Trodde aldrig att man skulle bli så van vid att ha hund men han har det bra hemma hos mamma och pappa. 
 


Idag ska jag som sagt träna, ta en sväng på stan och till Tullhuset. Det är det enda jag har planerat för dagen och det räcker när man är ledig. Jag jobbar imorgon istället men det gör inget för imorgon kväll ska jag på middag med min underbara fästman.

Just nu njuter jag av en god frukost som Johan förberett för mig innan han åkte till jobbet, framför Vakna med the voice, underbara lediga fredag!



Nu när jag ser den här bilden så inser jag att vi måste göra något åt alla jäkla sladdar, kanske blir ett bonus uppdrag idag.



 

Klippt och färgat!

Publicerad 2012-02-16 17:13:53 i Allmänt,

Nu har jag äntligen klippt och färgat mig, It was about time. Madde tar lika bra hand om mig som vanligt och jag blir alltid lika nöjd. Nu har jag städat lite och lämnat Timon till mamma och pappa. Jag ska strax börja med maten, ikväll blir det lax i citronsås. Men först ska jag hälsa min man välkommen hem. Imorgon är jag LEDIG, det ska bli så galet skönt. Sova lite längre, träna, ta en vända på stan och jag ska nog smita ner till Tullhuset igen.

Help me!

Publicerad 2012-02-15 19:35:57 i Allmänt,

Idag kom jag iväg på lite träning på morgonen innan jobbet. Det var riktigt skönt, har varit lite omotiverad när det gäller träning de senaste två veckorna men jag ska inte ge upp. Imorgon slutar jag redan kl 13 och då ska jag direkt till min härliga frisör. Ska bli skönt att bli av med min hemska utväxt, den tittar fram alldeles för snabbt. HELP ME!

Alla hjärtansdag

Publicerad 2012-02-14 20:28:05 i Allmänt,

Här hemma firar vi med film och mys i soffan. Idag blir det Poppers pingviner med Jim Carry. Jag har en liten rolig hemlighet som jag inte kan berätta än men åh va glad jag är!! Förhoppningsvis kan jag berätta snart. Happy Happy Happy!

Glad alla hjärtansdag på er!

Tack och god natt!

Publicerad 2012-02-12 22:53:35 i Allmänt,

Nu är helgen över och det är dags att ladda batterierna för en ny vecka. Vi har myst framför tv, bäddat rent, badat sir-craps-alot och just nu är det UFC på tv som gäller. Det är ju verkligen min favorit, just därför blir det ett blogginlägg istället. Jag vart super nöjd med inramningen av gröna violinisten. Nu ska jag bara hitta ett bra ställe att hänga han på. Det får bli nästa veckas projekt.

Tack och god natt!

Babysim

Publicerad 2012-02-12 14:47:28 i Allmänt,

åh va mysigt det var att få följa med på babysim. Levis trivs verkligen som fisken i vattnet. Han plaska, skratta och hade sig.  Tack snälla ni för en mysig dag <3





Nu ska jag bara käka och sen ta mig till Gallerix för att hämta ut Gröna Violinisten som blivit inramad.
Trevlig söndag gott folk!

Nitlotter, middag, bowling och babysim

Publicerad 2012-02-12 10:28:58 i Allmänt,

Ingen av våra 8 lotter gav någon vinst, jäkla skit. Jag som var förberedd på storvinst, bättre lycka nästa gång. Igår vart det födelsedagskalas hemma hos svärföräldrarna med hela släkten, lika roligt som alltid. Efter det vart det bowling på strike med några vänner. jag har inte bowlat på jag vet inte hur länge? det är iaf minst 6-7 år sedan. Jag var bättre än vad jag trodde eller var det också bara ren tur? andra serien gick inte lika bra fast det var ju mest för att jag ville låta Johan vinna. Efter andra serien gick vi upp på skyen för en drink och sen vart det hemgång, tack för en trevlig kväll!

Idag blir det babysim med bästa Sanna och Levis. Det ska bli så mysigt och roligt att få följa med. Vi kommer som vanligt ha mycket att prata om och Levis kommer charma oss som alltid.

Fyndat på la stada!

Publicerad 2012-02-11 14:52:41 i Allmänt,

Jag har hämtat ut nya trisslotter nu och förbereder mig inför vår stora vinst. Jag har lämnat in Gröna Violinisten på Gallerix, nu ska den bli inramad och fin. På vägen hem råkade jag titta in i en och annan butik. Några påsar följde visst med hem också, det blev riktiga fynd. Jag köpte en tränings-BH, två lite finare BH:ar och en topp som kostade 99kr. När jag kom fram till kassan berättade hon att jag fick ta en till topp, det var nämligen två för 99kr. När jag skulle betala bjöd de också på ett varlfritt nagellack, inte dåligt. Sen trillade jag in på Kicks för att köpa en sminkborste till min nya foundation, skrubbhandskar och en ny parfym. Jag har länge velat köpa Clean- Shower fresh och nu är den min. När jag kom fram till kassan var det tydligen 20% rabatt på just den parfymen och jag hade även ett presentkort på 400kr. Jag fick alltihop för 100kr plus att jag fick 50kr rabatt till nästa gång jag handlar.

Frågan är nu om jag har slut på tur eller om jag har mer att hämta? Nu jäklar ska det skrapas!!









Vilken lycka!!

Publicerad 2012-02-11 11:52:46 i Allmänt,

Jag har hittat nästan allt, helt sjukt! Jag har däremot inte hittat presentkortet på 400kr men jag tror att det dyker upp snart, hoppas jag! Istället hittade jag 3st trisslotter med vinst på, hur kan vi har glömt bort dem?! Jag hittade även en affisch som jag köpte på Guggenheim i New York "Green Violinist". Åh jag måste se till att rama in den nu. Ner mot la stada och hämta ut fler Trisslotter, make me rich!!

Det värsta med att flytta!

Publicerad 2012-02-11 10:21:35 i Allmänt,

Vi har hunnit med några flyttar de senaste åren och tyvärr så lyckas vi alltid tappa bort något för varje flytt. Hur lyckas man? Jag tycker att man är så noggrann att markera alla kartonger och kolla vad som kastas och inte. Man kollar ju även att allt är tomt när man lämnar lägenheten men ändå lyckas saker försvinna. Jag saknar kläder, smycken och två presentkort, ett på 400kr och ett på 1000kr (I know it's terrible). Så idag ska jag nog ta tag i det sen blir det nog en tur på stan och förhoppningsvis lite träning.



så här ser det ut när vi flyttar, tror du att det är lätt att hitta grejer?


(bild från googlebilder)

 

Vart ska jag börja..

Publicerad 2012-02-10 15:58:28 i Allmänt,

Jag har hamnat i en liten period där jag får så många ideér hela tiden. Inspiraitonen bara strömmar in och jag vet inte vad jag ska göra av allt. Listan blir bara längre och längre, vissa saker kan göras nu och andra saker är något som kräver lite mer planering, tid och pengar. Tänk om man kunde vinna pengar så man kunde ta ledig ett eller två år för att bara göra saker som faller en in. Resa, skriva en bok, måla, inreda och bara uppfylla vardagen med precis vad man känner för. Man kan ju fortfarande göra många saker utan att vinna pengar, det får ta sin tid helt enkelt. Jag tror att det kommer hända mycket roliga saker 2012, något ska jag väl kunna bocka av på min lista. Frågan är vart jag ska börja?



Mitt svar på bokhylla

Publicerad 2012-02-09 19:37:35 i Inredning,

Som jag tidigare nämt är jag ingen som slukar böcker. Eftersom jag har så få böcker är det ingen idé att skaffa en bokhylla. Den bokhyllan jag hade när jag flyttade hemifrån var fylld med klackskor, smycken, parfymer och smink, det säger nog en hel del. Istället har jag travat böcker på hög på olika ställen i lägenheten som en del av inredningen.



DVF-inspiration

Publicerad 2012-02-08 20:39:08 i Allmänt,

Veckans inspiration kommer ifrån Diane Von Furstenberg. Hon har en clean och enkel design med det lilla extra. Hennes kollektion för vår/sommar 2012 innehåller allt; knä långa klänningar, byxdress (både långa och korta), shorts, maxiklänningar och allt möjligt. Det är mycket blått, vitt och ljusa pasteller.

bilder från DVF


Vart ska jag börja..

Publicerad 2012-02-07 15:42:44 i Allmänt,

Jag har hamnat i en liten period där jag får så många ideér hela tiden. Inspiraitonen bara strömmar in och jag vet inte vad jag ska göra av allt. Listan blir bara längre och längre, vissa saker kan göras nu och andra saker är något som kräver lite mer planering, tid och pengar. Tänk om man kunde vinna pengar så man kunde ta ledig ett eller två år för att bara göra saker som faller en in. Resa, skriva en bok, måla, inreda och bara uppfylla vardagen med precis vad man känner för. Man kan ju fortfarande göra många saker utan att vinna pengar, det får ta sin tid helt enkelt. Jag tror att det kommer hända mycket roliga saker 2012, något ska jag väl kunna bocka av på min lista. Frågan är vart jag ska börja?



Min testmodell!

Publicerad 2012-02-07 15:14:28 i Allmänt,

Jag har fått lånat pappas systemkamera som jag har lekt lite med här hemma. Jag har länge velat köpt en men har verkligen noll koll på vad som är bra och vad man ska titta efter. Nu har jag spanat in en Nikon som jag är intresserad av och det visade sig att pappa hade exakt en sådan. Perfekt att få testa den hemma innan man tar ett beslut, tack snälla! Det kommer alltså, förhoppningsvis snart, bli bättre kvalitet på bilderna här på bloggen än vad det har varit tidigare, har hittills bara använt min mobilkamera. Nu när jag har testat kameran så vart det såklart på en utvald modell, han var lite motvillig och han hade svårt att sitta still men tillslut fastna han på bild. 

Låt mig presentera min fabulous modell, Sir-craps-alot!







Sista bilden är lite rolig, han ser tandlös ut men han har faktiskt tänder.

Melodifestivalen och nya inköp

Publicerad 2012-02-05 10:04:03 i Allmänt,

Igår var det en riktigt skön lördag. Vi åkte till Erikslund och snurra runt sen åkte vi hem och käkade lunch. Vi tog en promenad med sir-craps-alot som inte är riktigt nöjd med rysskylan. Efter mycket velande tog jag mig upp till gymmet, det tog ett tag innan jag fick motivationen att ta mig dit, körde förbränning i 50 minuter. Handla på vägen hem och sen började vi dona i köket. Efter en god middag vart det mys framför Melodifestivalen. Man är ju nästa tvungen att titta när Sean Banan är först ut, han gick ju till och med vidare till andra chansen(!). Våra favoriter vart helt klart Loreen och Dead by april (är inte så förtjust i allt skrikande men allt annat var bra).

Det började eka tomt i min sminkväska så det var dags att inhandla lite nytt. Jag använder mest ID´s och Make up store´s produkter men nu har det trillat in lite från Face Stockholm också. Med smink är det så lätt att man vänjer sig vid samma produkter. Man måste testa lite nytt ibland så man inte går miste om fantastiska produkter. Min härliga kollega säljer produkter från Oriflame så jag ska nog ta och beställa lite därifrån. Jag är på jakt efter ett nytt läppstift och har inte riktigt hittat någon favorit än. Jag har länge haft "Trip" som en favorit från Make up store men jag känner att det är dags för en ny.





Från Make up store köpte jag två concealers, Cover all - Blue och Easy cover - Red. Två stora favoriter.

Från Face Stockholm blev det en foundation som jag aldrig provat tidigare men hittills är jag supernöjd. Jag använder inte foundation till vardags men till fest eller andra trevliga tillställningar är det perfekt.

Äntligen fredag!

Publicerad 2012-02-03 23:35:02 i Allmänt,

Vad underbart med fredag! Jag kom hem till en städad och fin lägenhet med dukat bord och tända ljus, Tack snälla älskling! Jag och Vicky har haft en riktigt skön eftermiddag på jobbet med fredags fika, inte helt fel! Vi firade både att det var fredag och för att vi nämligen vunnit titeln som Svenska mästare i telefoni!! Grymt jobbat kära kollegor!

Ikväll vart det inte många knop. Vi har ätit gott och myst framför tv med ett glas vin. Vi tittade på en ny serie som går på Svt 1, Äkta människor. Det var faktiskt väldigt underhållande och lite udda (på ett bra sätt).

Trevlig helg!

Min motivation har rymt!

Publicerad 2012-02-02 21:07:42 i Allmänt,

Denna vecka har det varit segt som sjutton att komma iväg till gymmet. Vet inte vart motivationen har tagit vägen? Det bästa är kanske att vila några dagar och hoppas på att motivationen ploppar upp som gubben i lådan. Jag satsar på helgen helt enkelt. 

Till något helt annat...

Jag såg Top model Sverige i tisdags, denna gång kändes det mer seriöst och påkostat än vad det har varit tidigare. Isabella och Jonas är en klockren duo men vad är det för tjejer som är med?! Den ena kaxigare än den andra, en tjej var ju redo för fight, why? Jag tror absolut att man måste ha skinn på näsan i den branchen men den egenskapen behöver man väl inte alltid visa. Naturligtvis är det en tävling och de vill kanske även ha tjejer med som gör bra TV. Det har väl helt enkelt lyckats eftersom jag och säkert många andra retat sig på det och ändå vill fortsätta titta nästa gång för att låta sig retas lite till. Kommer Sanna titta på nästa avsnitt på tisdag? Troligen..



(Bild från Aftonbladet)

Vilken nice surprise!

Publicerad 2012-02-01 20:09:59 i Allmänt,

Jag skulle ha jobbat 8-18 idag men sen kom goda nyheten att jag kunde smita hem tidigare, redan klockan 12!! Tack mina snälla kollegor som gjorde detta möjligt. Det var helt underbart att få gå hem tidigare, en onsdag bara så där. Jag hann tvätta, städa, byta gardiner, gå ut med Timon, hälsa min bättre hälft välkommen hem, måla om våra tvättkorgar, vår hylla och krokar i badrummet. Det är saker man sällan kanske tar tag i men idag var det perfekt. Vi hade färg hemma redan så det var bara att sätta igång.



FÖRE


EFTER


FÖRE



EFTER


Om

Min profilbild

Sanna Oh

Bor i Västerås med min fästman Johan, vår dotter Emilia och vår hund Timon.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela