Sanna Öhrling

Livet som flyttare

Publicerad 2012-11-29 07:52:28 i Inredning,

Just nu har vi gått från att leva i en 4:a till en 1:a. Här ser ni bilder på vårt matrum/vardagsrum/sovrum, allt i ett! Så nu drar det ihop sig, bokstavligt talat, och idag ska det packas, städas och handlas lite fika inför flytten imorgon. Måste ju bjuda på något när vi får sådan bra hjälp från nära och kära.





Flytten närmar sig!

Publicerad 2012-11-26 20:15:21 i Inredning,

Nu är det inte många dagar kvar tills vi flyttar till vårt radhus. Just nu lever vi i högar av kartonger, säckar, sterila väggar och en enda stor röra. Det ska bli så skönt att slippa flyttstöket. Vi försöker undvika att handla mat för att ha så lite så möjligt att flytta från kyl och frys vilket gör att vi lever på extremt tråkig mat och vi har ingen energi över till att vara kreativ bland grytorna direkt. När vi väl fått över allt till huset så kommer vi vara installerade inom 24 timmar då det är som julafton för mig att packa upp allt. Johan hinner inte ens reagera innan allt är på plats!

Hittade ljuslyktor på lunchen som kommer passa perfekt till huset!





Älskar...

Publicerad 2012-11-09 19:53:33 i Inredning,

..Vårt nya bord!! Inte bara för att det är sjukt snyggt utan också för att det var ett riktigt kap. Vi fynda helt enkelt på blocket och sparade 3500kr! Vårt absolut bästa köp någonsin.

Om

Min profilbild

Sanna Oh

Bor i Västerås med min fästman Johan, vår dotter Emilia och vår hund Timon.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela